Evenementenverzekering

Organiseer je een feest, festival, congres, braderie of ander evenement? Dan wil je dat alle onvoorziene risico’s zijn afgedekt. Dat geldt voor een artiest die op het laatste moment afzegt, een los podiumdeel waardoor gewonden vallen of een storm waardoor je jouw buitenevenement moet afgelasten. Je hebt in dat geval direct te maken met hoge financiële lasten. Dit dekt de evenementenverzekering.

“Organiseren is nog leuker, zonder risico’s ”

 Verzeker jouw evenement. Vraag meer informatie aan.

Wat dekt de evenementenverzekering?

  • Aansprakelijkheid van jou en vrijwilligers
  • Geld en materialen
  • Ongevallen aan deelnemers, publiek, organisatie, vrijwilligers, etc..


Heb ik een evenementenverzekering nodig?

Stel, je geeft elk jaar een feest voor alle medewerkers. Je huurt hiervoor zelf een grote hal af, regelt catering, entertainment, drank en meer. Tijdens het feest valt een paal met lampen om en wordt een collega met hoofdletsel naar het ziekenhuis gebracht.

Deze gebeurtenis valt niet onder je bedrijfsverzekering. Het risico heeft namelijk niets te maken met wat het bedrijf zelf voor werkzaamheden uitvoert. In dit geval was een losse evenementenverzekering nodig geweest.

Premie betaal je per evenement of per jaar voor alle evenementen inclusief. Een premieberekening op maat ontvangen kan via het onderstaande formulier.

Meer in deze categorie:


Meer weten of persoonlijk advies?

Persoonsgegevens
 ,  Aanpassen?
Opzoeken adres gegevens mislukt Handmatig invoeren?
Vraag/opmerking

Intermediair Assurantiën maakt gebruik van cookies op haar website Accepteren Meer informatie