Kwaliteit voorop

De kwaliteit van onze dienstverlening staat voorop. Om je meer inzicht te geven in onze professionele werkwijze, tonen wij je graag onze keurmerken, vergunningen en / of aanstellingen.

 


Erkend MKB-adviseur
Nederland wordt gedragen door de sterke schouders van ondernemers. Onze missie is dan ook om ondernemers verder te helpen. Door hen op een verantwoorde manier om te laten gaan met risico’s. Want dat is voor het succes van ondernemers van groot belang. Een goed inzicht in de bedrijfs- en ondernemersrisico’s is hierbij essentieel, zodat maatregelen kunnen worden genomen om ze te voorkomen, te beperken, zelf te dragen of te verzekeren.

 

 

Kifid
Als je op een bepaalde manier niet tevreden bent over onze werkwijze of dienstverlening, vinden we dat uiteraard jammer. Wat ons betreft zouden we er graag met jou uitkomen. Maar mogelijk blijft er een verschil van mening bestaan. In dat geval is het voor jou prettig te weten dat wij zijn aangesloten bij het Kifid. Eventuele klachten kun je hier indienen. Het Klachteninstituut Financi√ęle Dienstverlening zal jouw klacht altijd vertrouwelijk, deskundig en objectief behandelen.

 

 

Advieskeuze
Als adviseur moet je ook kritisch op jezelf durven zijn. Daar hoort bij dat je klanten vraagt om zich eerlijk uit te spreken over jouw dienstverlening. Via Advieskeuze kun je ons een cijfer geven. Uiteraard hopen wij daarbij op een goede waardering, maar kunnen wij verbeteren, geef het aan ons door. 

Neem gemakkelijk contact met ons op via het onderstaande contactformulier.

Meer in deze categorie:


Meer weten of persoonlijk advies?

Persoonsgegevens
 ,  Aanpassen?
Opzoeken adres gegevens mislukt Handmatig invoeren?
Vraag/opmerking

Intermediair Assurantiën maakt gebruik van cookies op haar website Accepteren Meer informatie