Belastingadvies

“Mijn belastingaangifte invullen kan ik zelf!” In principe klopt dat en kun je inderdaad gewoon zelf aangifte doen. De Belastingdienst maakt het je bovendien gemakkelijk door vooraf al veel voor je in te vullen. Waarom dan toch de belastingaangifte aan ons uit handen geven? We geven drie redenen waarom je dat zou kunnen doen.

1. Zekerheid
Je wil zeker weten dat jouw aangifte klopt. Zo loop je geen risico op onverwachte naheffingen of op een boete van de Belastingdienst wanneer jouw aangifte niet klopt.

2. Voordeel
We zorgen dat je alle aftrekposten benut. Ook de posten waarvan je zelf het bestaan niet wist of waarvan je dacht dat je er geen recht op zou hebben. Onze ervaring kan je dus tientallen tot honderden euro’s per jaar opleveren.

3. Tijd en gemak
Je doet maar eens per jaar aangifte. Daardoor zul je er nooit écht handig in worden en kost de aangifte bovendien veel tijd. Wij hebben die ervaring wel. Dat levert je tijd, gemak en mogelijk ook extra teruggaven op

WAT KOST HET?

Mostert Belastingadvies hanteert, vaste tarieven zodat u niet voor verrassingen komt te staan. De tarieven zijn exclusief BTW.

PARTICULIEREN
Aangifte inkomstenbelasting
> Alleenstaand: EUR 92,50,-
> Met Fiscaal partner: EUR 112,50,-
> Aanvraag voorlopige teruggaaf inkomstenbelasting: EUR 77,50,-

Toeslagen
EUR 77,50,-
> De kosten van uw zorgverzekering (zorgtoeslag)
> De kosten van uw kinderen (kindgebonden budget)
> Uw huurkosten (huurtoeslag)
> In de opvang van uw kinderen (kinderopvangtoeslag)

Voor ondernemers

U kunt als ondernemer ook een beroep doen op onze expertise en diensten. U krijgt altijd vooraf te horen wat de kosten zullen zijn. Wij maken na introductie voor u een persoonlijke offerte op maat. Vrijblijvend, zodat u zelf – op basis van de uitgebreide , gespecificeerde offerte – kunt beslissen of u de aangifte wilt laten verrichten door een expert of u het zelf wilt aanpakken…

Ook voor u als ondernemer geldt: goede, degelijke en volledige afhandeling tegen schappelijke tarieven.

Meer weten?

Hebt u vragen aan ons, over de dienstverlening of wilt u gewoon eens kennis maken? Stuur ons dan een bericht via onderstaand contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Meer weten of persoonlijk advies?

Persoonsgegevens
 ,  Aanpassen?
Opzoeken adres gegevens mislukt Handmatig invoeren?
Vraag/opmerking

Intermediair Assurantiën maakt gebruik van cookies op haar website Accepteren Meer informatie