Particulier nieuws
Zakelijk nieuws

Zakelijk auto leasen: de mogelijkheden en voordelen

Met zakelijke lease hoeft niet in één keer een grotere investering te doen in een bedrijfsauto, terwijl je toch met een betrouwbare auto de weg op kan. Niet voor niets is zakelijk lease steeds populairder geworden in de afgelopen jaren. Voor de zakelijke markt is leasen én elektrisch rijden erg interessant. Je hebt bij zakelijke lease keuze uit drie verschillende leasevormen. We geven een toelichting en kunnen je helpen bij het maken van een passende keuze. 

Voordelen voor jouw bedrijf
✔ Een auto die past bij het financiële plaatje van je bedrijf
✔ Goede aanbiedingen en snel leverbaar
✔ Levering van bijna elk merk in Nederland
✔ Speciale wensen en maatwerk mogelijk
✔ Aanbod van 6 leasemaatschappijen en meerdere importeurs

Verschillende leasevormen

  • Operational lease
  • Financial lease
  • Short lease

Operational lease
Bij deze leasevorm zijn alle vaste kosten in het maandbedrag meegenomen. Bij operational lease beschik je over de auto voor een vooraf afgesproken periode (24 tot en met 60 maanden). Reparatie, onderhoud, banden, verzekering, houderschapsbelasting en vervangend vervoer zijn hierbij
inbegrepen.

Financial lease
Bij financial lease zit het net iets anders. Hierbij schaf je zelf de auto aan en financiert deze via financial lease. Hij komt dus in je bedrijfsvoorraad en op je balans te staan. Voordeel is dat liquide middelen in hun bedrijf blijven en je klant mogelijk profiteert van investeringsaftrek.

Short lease
Short lease is speciaal voor mensen die op korte termijn of voor een kortere periode een auto nodig hebben. Bijvoorbeeld in verband met reizen voor een tijdelijke opdracht.

Wil je meer weten over de mogelijkheden en kosten? We helpen je graag op weg. Vul hiervoor vrijblijvend het onderstaande formulier in. 

Meer weten of persoonlijk advies?

Persoonsgegevens
 ,  Aanpassen?
Opzoeken adres gegevens mislukt Handmatig invoeren?
Vraag/opmerking

Intermediair Assurantiën maakt gebruik van cookies op haar website Accepteren Meer informatie