Particulier nieuws
Zakelijk nieuws

Private lease: dit zijn de voordelen

Wil je graag een nieuwe auto, maar weet je niet wat voor jou een slimme keuze is? Kopen of Leasen? Of wil je misschien elektrisch gaan rijden? Naast je woonlasten is mobiliteit een grote kostenpost in het huishoudboekje.

Voordelen van private lease
✔ Goedkoper dan kopen
✔ Lage verzekering en geen onverwachte kosten
✔ Gebruikssporen zijn acceptabel
✔ Bouw schadevrije jaren op
✔ Heb zelf de kosten in de hand
✔ Iedereen mag in je auto rijden
✔ Opzeggen kan wél

Alles is inclusief
Bij private lease betaal je het tanken en eventuele boetes zelf. Een krasje of onderhoud? Geen zorgen, dat is inclusief. Ook de wegenbelasting en verzekeringen zijn meegenomen in het maandbedrag.

Flexibel contract
Bij persoonlijke omstandigheden kun je direct en zonder extra kosten het leasecontract beëindigen. Denk aan arbeidsongeschiktheid, scheiding of overlijden.

Effect op eventuele nieuwe hypotheek
Ben je van plan om binnenkort een hypotheek of andere lening af te sluiten? Houd er rekening mee dat private lease effect kan hebben op je maximale lening. Vooral als je binnen de leasetermijn een ander huis wilt kopen is dit een aandachtspunt. Uiteraard kunnen we dit in een adviesgesprek toelichten en bespreken in hoeverre het in jouw situatie relevant is. 

Wil je meer weten over de mogelijkheden en kosten? We helpen je graag op weg. Vul hiervoor vrijblijvend het onderstaande formulier in. 

Meer weten of persoonlijk advies?

Persoonsgegevens
 ,  Aanpassen?
Opzoeken adres gegevens mislukt Handmatig invoeren?
Vraag/opmerking

Intermediair Assurantiën maakt gebruik van cookies op haar website Accepteren Meer informatie