Particulier nieuws
Zakelijk nieuws

Intermediair: nu een echt familiebedrijf…

Sinds kort is Intermediair officieel een familiebedrijf. De zoon van eigenaar Erik Mostert, Matthias, is sinds kort mede-eigenaar van Intermediair.  Matthias is geen onbekende voor onze klanten. Hij werkt al geruime tijd bij Intermediair en met bijna twee decennia in het vak een zeer ervaren verzekeringsman en financieel adviseur In zijn eigen woorden is het mede eigenaarschap een logische stap.  

Intermediair Assurantiën heeft in de loop der jaren een uitgebreide klantenkring opgebouwd. Een zeer trouwe klantenkring opgebouwd die erop vertrouwt dat het kantoor hun zaken goed, aandachtig en met kennis van zaken goed beheert. Dit schept verplichtingen die wij willen nakomen.

Het mede-eigenaarschap van Matthias is goed nieuws voor onze klanten en zorgt voor continuïteit van deze verplichtingen. U kunt er als relatie van Intermediair op rekenen dat onze serviceverlening op dezelfde manier wordt voortgezet. Betrokken en onafhankelijk advies blijft centraal staan.

Namens het hele team willen wij Matthias feliciteren met deze nieuwe stap. Uiteraard bent u welkom om, onder het genot van een kop koffie, een afspraak met Matthias te maken.

 

Meer weten of persoonlijk advies?

Persoonsgegevens
 ,  Aanpassen?
Opzoeken adres gegevens mislukt Handmatig invoeren?
Vraag/opmerking

Intermediair Assurantiën maakt gebruik van cookies op haar website Accepteren Meer informatie