Particulier nieuws
Zakelijk nieuws

Wij vullen namens u uw belastingaangifte in

Intermediair biedt u nu een zeer welkome service aan: Wij vullen namens u uw belastingaangifte in. In de gesprekken op en rondom op ons werk hebben wij gemerkt dat er bij mensen veel behoefte bestaat aan hulp bij het invullen van het jaarlijkse belastingformulier. Men vindt de taak soms lastig, vaak ronduit vervelend en vergeet hierdoor nog wel eens wat.

Om die reden hebben wij besloten om een dienst aan te gaan bieden aan onze particuliere relaties: het invullen en afwikkelen van de belastingaangifte.

Wij kunnen de volgende zaken voor u verzorgen:
*Aangifte inkomstenbelasting;
*Aanvragen voorlopige teruggave;
*Wijzigen of aanvragen toeslagen.

Bel of mail ons gerust. Het telefoonnummer is 050-5733600 en het e-mail adres info@intermediairbv.nl. U kunt ook reageren via het onderstaande reactieformulier. 

Wij zullen uitleggen welke stukken wij nodig hebben om de aangifte nauwkeurig voor u in te dienen bij De Belastingdienst. Het enige wat u dan nog hoeft te doen is afwachten. Wij zullen u de originele papieren keurig terug sturen met daarbij de bevestiging van de aangifte. Een paar maanden later ontvangt u zelf bericht van De Belastingdienst. En – hopelijk – enige tijd later een leuk bedrag op uw bankrekening. Dat maakt alles zeer de moeite waard!

Wij helpen u graag.

Meer weten of persoonlijk advies?

Persoonsgegevens
 ,  Aanpassen?
Opzoeken adres gegevens mislukt Handmatig invoeren?
Vraag/opmerking

Intermediair Assurantiën maakt gebruik van cookies op haar website Accepteren Meer informatie