Onafhankelijke adviseur

Onafhankelijk adviseur nodig? Intermediair Assurantiën staat voor je klaar. Wij zijn een allround financieel dienstverlener en helpen jou graag met het verkrijgen van informatie over bijvoorbeeld verzekeringen en zakelijkheid voor ondernemers. Bij het maken van grote financiële keuzes is het verstandig om een financieel adviseur in te schakelen. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt!

Wil je graag meer informatie of een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op.

[Neem contact op]

Waarom een onafhankelijke adviseur inschakelen
Als onafhankelijke adviseur zijn wij niet gebonden aan specifieke financiële producten of aanbieders. Dit betekent dat wij altijd het meest passende advies kunnen geven, dat volledig aansluit bij jouw persoonlijke situatie. Of het nu gaat om een hypotheek, verzekering of andere financiële producten, wij vinden altijd de beste oplossing.

Wij zijn wij?
Intermediair Assurantiën is een erkend financieel adviesbureau dat al meer dan 60 jaar actief is op het gebied van verzekeringen en hypotheken. Onze adviseurs hebben jarenlange ervaring in de financiële sector en zijn volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving. Lees hier meer over ons.

Maak kennis met Intermediair Assurantiën
Wij zijn een onafhankelijke adviseur op het gebied van verzekeringen en hypotheken. Onze adviseurs geven objectief en deskundig advies dat volledig aansluit bij je persoonlijke situatie. Wil je graag meer informatie of een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op.

[Neem contact op]

Meer in deze categorie:


Meer weten of persoonlijk advies?

Persoonsgegevens
 ,  Aanpassen?
Opzoeken adres gegevens mislukt Handmatig invoeren?
Vraag/opmerking

Intermediair Assurantiën maakt gebruik van cookies op haar website Accepteren Meer informatie