Financiële adviseurs

De financiële adviseurs van Intermediair Assurantiën helpen jou graag met het adviseren van belastingaangifte, hypotheken, verzekeringen, pensioenen en vermogensbeheer. Deze zaken kunnen ingewikkeld zijn en daarom is het handig om je te laten adviseren door een financieel adviseur.

Vervolgens gaan wij op basis van de verkregen informatie op zoek naar passende financiële producten of diensten. Deze informatie verkrijgen wij tijdens een betrekkelijk formele kennismaking. Wij willen namelijk duidelijk in kaart brengen wat de vragen, wensen en mogelijkheden zijn van jou en/of jouw gezin. Maak direct een afspraak via onderstaande knop.

[Maak een afspraak]

Totaaladvies op maat
Door middel van jouw wensen, voorkeuren, persoonlijke situatie en rechten op subsidie en garanties, maken wij één totaaladvies. Onze financiële adviseurs hebben jarenlange ervaring, hierdoor vinden wij altijd een passende en transparante oplossing voor al jouw financiële vraagstukken.

Over Intermediair Assurantiën
Intermediair Assurantiën is een professionele organisatie waarbij persoonlijke aandacht, zekerheid en individueel advies hoog in het vaandel staan. Vernieuwingen en veranderingen zien wij snel en spelen hier direct op in, zo profiteer jij als klant direct van de innovaties. Onderstaand zijn nog een aantal voordelen van Intermediair Assurantiën te zien.

  • Erkend MKB-adviseur
  • Aangesloten bij Kifid
  • Eerlijke reviews op Advieskeuze.nl


Contact opnemen
Heb je behoefte aan een adviesgesprek met een van onze financiële adviseurs of wil je graag meer informatie over de producten en diensten die wij aanbieden? Contact opnemen kan telefonisch en via de mail. Ook is het mogelijk ons contactformulier in te vullen.

[Neem contact op]

Meer in deze categorie:


Meer weten of persoonlijk advies?

Persoonsgegevens
 ,  Aanpassen?
Opzoeken adres gegevens mislukt Handmatig invoeren?
Vraag/opmerking

Intermediair Assurantiën maakt gebruik van cookies op haar website Accepteren Meer informatie