Bedrijfsaansprakelijkheid: Waarom het zo belangrijk is voor je onderneming

Bedrijfsaansprakelijkheid is een belangrijk aspect. Als ondernemer wil je jouw bedrijf zo goed mogelijk beschermen tegen onvoorziene omstandigheden. Dit houdt in dat je als bedrijf verantwoordelijk bent voor de schade die jij zelf, je werknemers of jouw producten veroorzaken bij anderen. Het niet hebben van een goede bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering kan in sommige gevallen zelfs leiden tot het faillissement van je bedrijf.

[Neem contact op]

Diverse oplossingen mogelijk
Bij Intermediair Assurantiën begrijpen we hoe belangrijk het is om je bedrijf te beschermen tegen aansprakelijkheidsrisico's. Wij bieden dan ook diverse oplossingen op het gebied van bedrijfsaansprakelijkheid. Hieronder lichten we deze oplossingen graag toe.

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering
Met een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw bedrijf tegen de financiële gevolgen van aansprakelijkheid voor schade aan personen of zaken. Dit kan gaan om materiële schade, letselschade of zelfs overlijdensschade. Een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering is niet verplicht, maar wel een aanbeveling.

Productaansprakelijkheidsverzekering
Als je als bedrijf producten levert, is het verstandig om ook een productaansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. Deze verzekering dekt de schade die producten veroorzaken bij derden, bijvoorbeeld door een productiefout.

Werkgeversaansprakelijkheidsverzekering
Als werkgever ben je verantwoordelijk voor de veiligheid en gezondheid van je werknemers. Een werkgeversaansprakelijkheidsverzekering biedt dekking voor de financiële gevolgen van aansprakelijkheid voor schade aan je werknemers tijdens het werk.

Verzeker je bedrijfsaansprakelijkheid
Bedrijfsaansprakelijkheid is een belangrijk onderwerp voor elke ondernemer. Het niet hebben van de juiste verzekeringen kan leiden tot financiële problemen en zelfs het faillissement van je bedrijf. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek.

[Maak een afspraak]

Meer in deze categorie:


Meer weten of persoonlijk advies?

Persoonsgegevens
 ,  Aanpassen?
Opzoeken adres gegevens mislukt Handmatig invoeren?
Vraag/opmerking

Intermediair Assurantiën maakt gebruik van cookies op haar website Accepteren Meer informatie