Adviseurs financieel

Bij Intermediair Assurantiën staan adviseurs op financieel gebied klaar om je te helpen bij het adviseren over belastingaangifte, hypotheken, verzekeringen, pensioenen en vermogensbeheer. Omdat deze zaken ingewikkeld kunnen zijn, is het verstandig om een financieel adviseur te raadplegen. Nadat we tijdens een formeel kennismakingsgesprek een duidelijk beeld hebben gekregen van jouw vragen, wensen en mogelijkheden, gaan wij op zoek naar passende financiële producten of diensten.

[Onze financieel adviseurs]

Advies op maat door Intermediair Assurantiën
Op basis van jouw wensen, voorkeuren, persoonlijke situatie en eventuele rechten op subsidies en garanties stellen wij een totaaladvies op. Dankzij de jarenlange ervaring van onze financiële adviseurs vinden wij altijd een transparante en passende oplossing voor jouw financiële vraagstukken. Wil je meer weten over ons als organisatie? Klik dan hier.

Uitvoeren op maat gemaakt advies
Het is ook mogelijk dat wij bemiddelen bij de uitvoering van ons advies. Dit houdt in dat wij het product daadwerkelijk voor je afsluiten en zorgen voor een professionele overdracht van ons advies naar bijvoorbeeld een bank of verzekeraar.

Tijdens en na het uitvoeringsproces voeren wij verschillende controles uit om te zorgen dat de aanbieder van het product of de dienst rekening houdt met al jouw wensen en dat alles klopt, zoals de bedragen en de ingevulde polisbladen. Ook zorgen we ervoor dat er geen beperkende voorwaarden worden toegevoegd door de aanbieder. Mocht er ergens iets misgaan, dan herstellen we dit al voordat je de polis ontvangt.

Contact opnemen
Behoefte aan advies van onze adviseurs op financieel gebied of wil je graag meer informatie? Neem telefonisch of via de mail contact op met ons. Ook is het mogelijk ons te contacteren door het contactformulier in te vullen.

 [Neem contact op]

Meer in deze categorie:


Meer weten of persoonlijk advies?

Persoonsgegevens
 ,  Aanpassen?
Opzoeken adres gegevens mislukt Handmatig invoeren?
Vraag/opmerking

Intermediair Assurantiën maakt gebruik van cookies op haar website Accepteren Meer informatie